پشتیبانی 24 ساعته
66 44 22 55 - 021

یخچال‌های صنعتی

0 تا 100 یخچال‌های صنعتی

یخچال‌های صنعتی: امروزه به دلیل کاربرد بسیار زیاد یخچال‌های صنعتی و البته اهمیت استفاده از آن ها، قطعا شما نیز در مکان های مختلفی این دستگاه ها را دیده اید. اما آیا با یخچال‌های صنعتی آشنا هستید؟ در حقیقت یخچال صنعتی که به یخچال بالای صفر نیز معروف است با استفاده از مکانیسم و فعالیت ماشین های برودتی، دمای فضا را کم می کند و به عبارتی موجب می شود تا انواع مواد غذایی فاسدشدنی برای مدت زمان بیشتری تازه بماند.

همچنین یخچال های صنعتی در اصل در ابعاد و اندازه های مختلفی طراحی و تولید می شوند و شما باید بر اساس متراژ فضا و البته همچنین حجم کار خود، یخچال مورد نظر را انتخاب کنید. البته لازم است این نکته را نیز بدانید که یخچال های صنعتی نسبت به مدل های خانگی، مصرف انرژی بالاتری دارند، چرا که دارای قطعاتی همانند اپراتور و فن خنک کننده، گرم کننده ضد برفک و کمپرسور با عملکرد عالی هستند.

در ادامه این مقاله، قصد داریم یخچال‌های صنعتی، طرز کار و همچنین انواع آن ها را برای شما معرفی کنیم، پس در صورتی که شما نیز تمایل دارید این نوع یخچال ها را خریداری نمایید، حتما تا انتها با ما همراه باشید.

انواع یخچال‌ های صنعتی

برای آشنایی بیشتر با یخچال‌های صنعتی ، لازم است تا  انواع آن ها را بشناسید. در واقع انواع یخچال‌های صنعتی را می توان در سوپر پروتئینی، قصابی، سوپر مارکت و یا حتی در کافی شاپ ها، هتل ها، فست فودها و رستوران ها استفاده کرد.

به عبارتی بهتر، انواع این یخچال ها را برای نگهداشتن مواد غذایی در یک دمای خاص طراحی و تولید می کنند که می توان گفت از جمله تجهیزات بسیار ضروری به ویژه در آشپزخانه های صنعتی به حساب می آیند. یخچال‌های صنعتی و انواع آن ها را در ادامه به طور کامل بررسی خواهیم کرد‌.

اما لازم است بدانید که انواع یخچال‌های صنعتی کاربردهای مختلفی دارند‌. برای مثال یخچال های صنعتی استفاده شده در صنعت داروسازی با یخچال های قابل استفاده در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها از لحاظ ویژگی هایی مانند اندازه و یا دمای تولیدی با یکدیگر متفاوت هستند.

از انواع یخچال‌های صنعتی می توان به انواع یخچال‌های پرده هوا، انواع یخچال‌های ویترینی، یخچال‌های صنعتی تک درب، یخچال‌های صنعتی جزیره و یخچال فروشگاهی اشاره کرد که در ادامه به معرفی بهتر آن ها می پردازیم.

 

انواع یخچال‌های صنعتی

انواع یخچال‌های صنعتی

انواع یخچال‌ های پرده هوا

برای معرفی یخچال‌های صنعتی در ابتدا قصد داریم انواع یخچال های پرده هوا را برای شما معرفی کنیم. لازم است توجه کنید که یخچال های پرده هوا از جمله صنایع برودتی و به نوعی از جمله یخچال‌های صنعتی هستند.

با دقت به ظرفیت، ابعاد و البته نوع چیدمان موجود در هر فروشگاه، یخچال پرده هوا نیز بر این اساس طراحی و ساخته می شود. به طور کلی می توان گفت که این یخچال ها را بر اساس محل قرارگیری موتور آن‌ها به دو نوع موتور سرخود و موتور خانه مرکزی و در دو حالت ایستاده و خوابیده دسته بندی می کنند.

یخچال دارای موتور خانه مرکزی یکی از انواع یخچال های پرده هوا به حساب می آید و دارای فضای وسیعی است، چرا که موتور آن در یک قسمت دیگر و به صورت مجزا قرار گرفته است. همچنین بسیاری از هایپر مارکت ها و سوپر مارکت‌ها برای اینکه دکوراسیون جذابی داشته باشند و بتوانند حجم بیشتری از مواد غذایی و نوشیدنی با تنوع زیاد را قرار دهند، معمولا این نوع یخچال‌ها را خریداری می کنند.

در مورد یخچال‌های صنعتی، همان طور که به آن اشاره کردیم یخچال‌های با موتور سرخود از جمله دیگر انواع یخچال های پرده هوا به حساب می آیند که عمدتا دارای ابعاد، اندازه و فضای داخلی کوچکی هستند و همچنین موتور آن‌ها درون و یا پشت دستگاه نصب می شود. از جمله دیگر ویژگی این یخچال ها نیز می توان به حمل و نقل آسان و مصرف کم انرژی اشاره کرد.

انواع یخچال‌ های ویترینی

در ادامه مقاله یخچال‌های صنعتی، قصد داریم انواع یخچال های ویترینی را برای شما معرفی کنیم. در واقع یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین یخچال های صنعتی نوع ویترینی هستند که در بسیاری از فروشگاه ها و یا هایپر مارکت ها به کار می روند.

یخچال‌های ویترینی همان‌طور که از نام آن ها نیز مشخص است باعث به نمایش گذاشتن تمامی محصولات و دسترسی راحت مشتریان برای انتخاب و خرید می شود. همچنین لازم به ذکر است که به طور کلی انواع یخچال‌های ویترینی را به دو دسته کلی ایستاده و خوابیده دسته بندی می کنند. در ادامه‌ی مقاله یخچال‌های صنعتی، این نوع را به طور کلی برای شما معرفی می کنیم.

در واقع یخچال ایستاده یکی از انواع یخچال‌های ویترینی است که به مشتری این امکان را می دهد تا بتواند به راحتی محتویات درون آن را مشاهده کند. در واقع با خرید این یخچال می توانید مطمئن شوید که بهترین محصولات شما به راحتی در معرض دید مشتریان قرار گرفته اند.

از دیگر پرکاربردترین انواع یخچال‌های ویترینی می توان به نوع خوابیده اشاره کرد که ارتفاع این یخچال به طور عمده از ۱.۵ متر کمتر است و باعث دسترسی راحت تر، رضایت بیشتر مشتری و در نتیجه موجب افزایش فروش نیز می شود.

 

 یخچال‌ ویترینی

یخچال‌ ویترینی

طرز کار یخچال‌ های ویترینی

پیش از این که طرز کار یخچال‌های ویترینی را به طور کلی در مقاله یخچال‌های صنعتی بررسی کنیم، قصد داریم به برخی از مزیت های این نوع یخچال‌های صنعتی بپردازیم. در واقع این نوع یخچال ها دارای مزیت های متعددی هستند.

از جمله این مزیت ها می توان به عدم نیاز به فضای زیاد، طراحی منحصر به فرد، حمل و نقل بسیار آسان، سرمادهی بسیار عالی اشاره کرد. البته این نوع یخچال ها همچنین به دلیل داشتن قفسه های متحرک و درب های جدا شونده به راحتی قابل پاکسازی هستند و این امر از دیگر مزیت های مهم انواع یخچال های ویترینی به حساب می آید.

لازم است بدانید که از جمله مهم ترین کاربرد این نوع یخچال ها در قصابی است چرا که دارای ظرفیت سرمایشی بسیار مناسبی هستند. اما در این نوع، طرز کار یخچال های ویترینی به این صورت است که گردش هوای سرد به طور چرخشی و متوالی بر روی محصولات انجام می شود.

به عبارتی بهتر گرمای تولید شده در یخچال های ویترینی به کمک مکنده ها جمع شده و پس از سرد شدن توسط قطعاتی به نام کمپرسورها دوباره به سیستم سرمایشی برگشت داده می شود و در سیکل سرمایشی قرار می‌ گیرد و به این ترتیب طرز کار یخچال های ویترینی موجب می شوند محصولات موجود در آن ها به طور مداوم خنک باشند. در ادامه دیگر نکات مهم یخچال‌های صنعتی را در اختیار شما قرار می دهیم.

طرز کار یخچال‌ های صنعتی

لازم است بدانید که طرز کار یخچال‌های صنعتی برای کاهش دادن دمای درون یخچال چه در گذشته و یا در زمان حال با کمک گازهای خنک کننده انجام می شود. به طور کلی از دیگر نکات یخچال‌های صنعتی می توان به این امر اشاره کرد که سیستم خنک کننده آن ها دارای قسمت های مختلفی است.

از جمله قسمت های اصلی و مختلف سیستم خنک کننده می توان به کندانسور، اواپراتور و کمپرسور اشاره کرد. به عبارتی بهتر، در یخچال‌های صنعتی یک مسیر کاملی وجود دارد که گاز خنک کننده در آن حرکت می‌ کند. در حقیقت موتور و یا همان کمپرسور موجود در یخچال‌های صنعتی وظیفه دارد این گاز را در مسیر به چرخش و حرکت درآورد.

بنابراین طرز کار یخچال‌های صنعتی از دیگر موضوعات مهم یخچال‌های صنعتی به حساب می آید و به این گونه انجام می شود که این قطعه نام برده شده گاز خنک کننده را به جا یخی می رساند و این گاز با گرفتن گرما از مواد، خودش گرم می شود.

پس از آن گاز خنک کننده با کمک فشار کمپرسور به میله های شبکه ای موجود در پشت یخچال صنعتی انتقال داده می شود. بنابراین می‌توان گفت که به طور کلی گاز خنک کننده با کمک هوای موجود در محیط خنک شده و دوباره به حرکت در می آید.

طرز کار یخچال‌های صنعتی

طرز کار یخچال‌های صنعتی

 

قطعات یخچال های ویترینی

لازم است بدانید که قطعات یخچال های ویترینی بسیار گوناگون و متنوع هستند که در ادامه مقاله یخچال‌های صنعتی قصد داریم مهم ترین این قطعات را به شما معرفی کنیم.

  1. موتور یا کمپرسور: از مهم ترین قطعات یخچال های ویترینی، موتور و یا کمپرسور است که کیفیت آن با عمر یخچال رابطه مستقیمی دارد. در واقع این قطعه که دارای دو قسمت مکانیکی و الکترونیکی است باعث ایجاد سرما در یخچال می شود.

 

  1. ترموستات: این قطعه در بسیاری از لوازم الکترونیکی وجود دارد و کار اصلی آن قطع و وصل کردن برق با توجه به اندازه گیری و حساسیت به دما است.

 

  1. اپراتور: به طور مستقیم این قطعه وظیفه دارد تا دما را کاهش داده و باعث ایجاد سرما شود. جالب است بدانید که ضعف یخچال در سرد شدن مواد موجود در آن می تواند به دلیل وجود اختلال در این قطعه باشد.

 

  1. کندانسور: کندانسور از دیگر قطعات یخچال های ویترینی است که در اصل به لوله های موجود در پشت یخچال گفته می شود و وظیفه تبدیل کردن بخار به مایع را دارد.

در واقع آشنا شدن با یخچال‌های صنعتی و قطعات به کار رفته در آن ها موجب می شود تا شما بتوانید به خوبی و به درستی از این یخچال ها استفاده کنید و در صورت ایجاد هرگونه خرابی در آن ها به موقع اقدام کنید.

قطعات یخچال صنعتی چگونه تولید می شوند؟

تولید قطعات یخچال صنعتی شامل مراحل مختلفی است که هر کدام نقش مهمی در عملکرد نهایی یخچال دارند. در اینجا به برخی از اصلی‌ترین مراحل تولید این قطعات اشاره می‌کنم:

  1. طراحی و مهندسی : اولین قدم در تولید قطعات یخچال صنعتی، طراحی مکانیکی و الکتریکی قطعات است. این طراحی‌ها باید مطابق با استانداردهای صنعتی و نیازهای خاص کاربردی یخچال‌های صنعتی باشند.
  2. انتخاب مواد اولیه : مواد اولیه مناسب برای ساخت قطعات انتخاب می‌شوند. این مواد باید در برابر سرما، فشار و سایر شرایط محیطی مقاوم باشند. مواد رایج شامل فولاد ضد زنگ، آلومینیوم، پلاستیک‌های مهندسی و لاستیک‌های خاص هستند.
  3. تولید : فرآیندهای تولید می‌تواند شامل ریخته‌گری، فرزکاری، خم کاری، برش و جوشکاری باشد. برخی از قطعات ممکن است به روش‌های خاصی مانند اکستروژن یا تزریق پلاستیک تولید شوند.
  4. مونتاژ : قطعات مختلف در این مرحله با هم ترکیب می‌شوند تا واحدهای کامل‌تری مانند کمپرسورها، اواپراتورها، و کندانسورها تشکیل دهند.
  5. تست و بازرسی : قطعات و اجزای تولید شده باید مورد آزمایش‌های کیفیت و عملکرد قرار گیرند تا از برآورده کردن استانداردهای لازم و عملکرد صحیح در یخچال‌های صنعتی اطمینان حاصل شود.
  6. بسته‌بندی و توزیع : پس از تأیید کیفیت، قطعات بسته‌بندی و به تولیدکنندگان یخچال یا مراکز توزیع فرستاده می‌شوند.

این فرآیندها با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و ماشین‌آلات خودکار انجام می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که تولید در سطح بالایی از دقت و کارایی صورت می‌گیرد. همچنین، کنترل کیفیت در تمام مراحل تولید حیاتی است تا از دوام و عملکرد مناسب قطعات در طولانی‌مدت اطمینان حاصل شود.

یخچال‌های صنعتی

یخچال‌های صنعتی

نحوه کارکرد یخچال های صنعتی

یخچال‌های صنعتی ابزارهای پیچیده‌ای هستند که برای خنک‌سازی محصولات در حجم بزرگ و در دماهای خیلی پایین طراحی شده‌اند. نحوه کارکرد این یخچال‌ها شبیه به یخچال‌های خانگی است، اما با ظرفیت و کارایی بالاتر و معمولاً با استفاده از تجهیزات و فناوری‌های پیشرفته‌تر. در اینجا چگونگی کارکرد یخچال‌های صنعتی توضیح داده شده است:

  1. کمپرسور : قلب سیستم سرمایشی است که مبرد (گاز خنک‌کننده) را به گردش درمی‌آورد. کمپرسور گاز مبرد را می‌مکد، فشار آن را افزایش می‌دهد و آن را به سمت کندانسور هدایت می‌کند.
  2. کندانسور : در این قسمت، گاز مبرد فشرده شده خنک می‌شود و به مایع تبدیل می‌شود. کندانسور معمولاً در قسمت بیرونی یخچال قرار دارد و با کمک فن‌ها، گرمای گاز را به محیط بیرون پرتاب می‌کند.
  3. شیر انبساط : این قطعه مایع مبرد فشرده را از کندانسور دریافت و فشار آن را قبل از ورود به اواپراتور کاهش می‌دهد. با کاهش فشار، دمای مبرد نیز پایین می‌آید.
  4. اواپراتور: در اواپراتور، مایع مبرد خنک، تحت فشار کم، تبخیر می‌شود و گرما را از داخل کابین یخچال جذب می‌کند. این فرآیند باعث خنک شدن هوای داخل یخچال می‌شود.
  5. سیستم کنترل و نظارت : یخچال‌های صنعتی معمولاً دارای سیستم‌های کنترلی هستند که دما و سایر شرایط عملیاتی را تنظیم و نظارت می‌کنند تا اطمینان حاصل شود که شرایط نگهداری محصولات در بهترین حالت ممکن است.

این سیستم سرمایشی در یخچال‌های صنعتی می‌تواند در مقیاس‌ها و پیکربندی‌های مختلفی برای پاسخگویی به نیازهای خاص صنایع مختلف مانند رستوران‌ها، فروشگاه‌های بزرگ، کارخانجات تولید مواد غذایی و غیره استفاده شود. کارایی بالا، قابلیت اطمینان، و قابلیت نگهداری دما در سطوح پایین ثابت برخی از ویژگی‌های اصلی این نوع یخچال‌ها هستند.

بسیار خوب، در ادامه توضیح دادم که چگونه یخچال‌های صنعتی کار می‌کنند، اجازه دهید جزئیات بیشتری در مورد اجزای اضافی و نکات مهم در مدیریت و نگهداری یخچال‌های صنعتی بیان کنم:

اجزای اضافی

  1. فیلتر خشک‌کن : این جزء در مسیر مبرد قرار دارد و وظیفه آن جذب رطوبت و ناخالصی‌های موجود در سیستم مبرد است. رطوبت و ناخالصی‌ها می‌توانند باعث خوردگی قطعات و کاهش کارایی سیستم شوند.
  2. فن‌ها : فن‌ها در کندانسور و اواپراتور نقش مهمی دارند. در کندانسور، فن‌ها به خنک کردن مبرد کمک می‌کنند و در اواپراتور، به گردش هوای خنک شده در داخل یخچال کمک می‌کنند.
  3. کنترل‌کننده دما : این وسیله دمای داخل یخچال را اندازه‌گیری و تنظیم می‌کند، اطمینان حاصل می‌شود که محصولات در دمای مناسب نگهداری شوند.

نگهداری و مدیریت یخچال‌های صنعتی

  • تمیز کردن منظم : برای جلوگیری از ایجاد بو و رشد میکروب‌ها، باید داخل یخچال به طور منظم تمیز شود. همچنین، کندانسور و اواپراتور باید از گرد و غبار و آلودگی‌ها پاکسازی شوند تا کارایی سیستم حفظ شود.
  • بررسی دوره‌ای : سیستم‌های سرمایشی باید به طور دوره‌ای توسط تکنسین‌های ماهر بررسی شوند. این شامل بررسی شیرهای انبساط، لوله‌کشی، و مبرد برای هر گونه نشتی یا آسیب دیدگی است.
  • جایگزینی فیلترها و روغن کمپرسور : فیلترهای خشک‌کن باید به طور منظم جایگزین شوند. همچنین، روغن کمپرسور باید در فواصل زمانی توصیه شده تعویض شود تا کمپرسور به خوبی کار کند.
  • تنظیمات انرژی : استفاده از تنظیمات صحیح برای کنترل دما و فعالیت یخچال می‌تواند به کاهش مصرف انرژی و هزینه‌ها کمک کند.

با دقت به این جزئیات و نگهداری مناسب، یخچال‌های صنعتی می‌توانند به طور مؤثری عملکرد خود را حفظ کنند و عمر مفید بیشتری داشته باشند، ضمن اینکه اطمینان حاصل می‌شود که محصولات به درستی خنک و تازه نگه داشته می‌شوند.

یخچال‌های صنعتی

یخچال‌های صنعتی

یخچال‌ های صنعتی تک درب

یخچال‌های صنعتی تک درب از دیگر یخچال هایی است که قصد داریم در مقاله یخچال‌های صنعتی برای شما معرفی کنیم. در واقع این نوع یخچال ها کاربرد بسیار زیادی در انواع فروشگاه ها، سوپر مارکت ها، رستوران ها، فست و فودی ها، ساندویچی ها، قنادی ها، لبنیاتی ها و داروخانه ها نیز دارند.

همچنین لازم است بدانید که یخچال‌های صنعتی تک درب در اندازه های مختلفی ساخته می شوند اما عمدتا دارای ابعاد استاندارد ۶۰ سانتی و ۷۰ سانتی است. از دیگر مشخصات این نوع یخچال ها می توان به این امر اشاره کرد که برخی از آن ها دارای عایق بندی فوم پلی یورتان هستند که این امر از اتلاف برودتی جلوگیری می کند. همچنین جالب است بدانید که در یخچال‌های صنعتی تک درب معمولا از شیشه های جنس سکوریت نشکن و دوجداره استفاده می کنند.

 

یخچال‌ صنعتی تک درب

یخچال‌ صنعتی تک درب

یخچال‌ های صنعتی جزیره

یخچال های صنعتی جزیره از دیگر انواع یخچال هایی است که در جهت آشنایی بیشتر شما با انواع یخچال ها، در مقاله یخچال‌های صنعتی برای شما معرفی می کنیم. این مدل یخچال ها نیز در دو نوع موتور سرخود و موتورخانه تولید می شوند و بیشترین کاربرد را برای نگهداری ترشیجات و فرآورده های پروتئینی دارند.

یخچال‌های صنعتی جزیره نمای تمام شیشه در دو مدل شیشه تخت و خم تولید می شوند که‌ کیفیت و شفافیت بسیار زیادی دارند و البته عمدتا دارای خاصیت ضد بخار هستند و در ابعاد متفاوتی نیز تولید می شوند.

عیب یابی قطعات یخچال‌ های صنعتی

طبیعتا مانند هر نوع تجهیزات دیگری، یخچال های صنعتی نیز ممکن است دچار ایراداتی شوند. در ادامه مقاله یخچال‌های صنعتی قصد داریم به برخی از مشکلات اساسی و عیب یابی قطعات یخچال صنعتی اشاره کنیم.

  • یخچال با سر و صدا کار می کند: طبیعتا بسیاری از یخچال ها دارای سر و صدای اندکی هستند اما در صورتی که این صدا از حد طبیعی خود بیشتر باشد، می تواند نشان دهنده ایراداتی در برخی قطعات باشد. برای عیب یابی قطعات یخچال‌های صنعتی که دارای این مشکل هستند می توانید کمپرسور، فن و یا اواپراتور را بررسی کنید.

 

  • یخ زدن داخل یخچال‌های صنعتی: از دیگر مشکلات رایج یخچال های صنعتی این است که درون آن ها یخ و برفک جمع آوری شود. برای عیب یابی قطعات یخچال صنعتی که دچار این نوع مشکلات شده اند، پیشنهاد ما این است که در ابتدا چرخه برفک زدایی را تنظیم کنید. همچنین شما می توانید با خاموش کردن و البته قطع کردن برق این یخچال ها اقدام به تمیز کردن آن ها کنید. اما در صورتی که این نوع مشکل موجب آزار و اذیت شما شده، بهتر است از یک تکنسین کمک بگیرید.

 

  • مشکلات برق رسانی یخچال صنعتی: ساده ترین راهی که می تواند نشانگر مشکلات برق رسانی یخچال صنعتی باشد، چراغ داخل یخچال است. به عبارتی بهتر به هنگام باز و بسته کردن یخچال چراغ یا کلا روشن نمی شود و یا اینکه چشمک می زند. خنک نبودن فضای درونی یخچال و مواد غذایی موجود در آن نیز می تواند نشان دهنده مشکل برق رسانی باشد که در صورت مواجه شدن با این امر بهتر است برای عیب یابی قطعات یخچال صنعتی با تکنسین حرفه ای در ارتباط باشید.

یخچال‌ های صنعتی

بهترین یخچال‌های صنعتی در واقع آن هایی هستند که بتوانند تمامی نیازهای شما را رفع کنند. در واقع یخچال صنعتی که بتواند نیازهای شما را رفع کند باید دارای یک سری ویژگی ها و خصوصیات مهمی باشد. از جمله مهم ترین خصوصیاتی که در مقاله یخچال‌های صنعتی قصد داریم معرفی کنیم، عبارتند از:

  • قدرت کمپرسور: به هر میزان که قدرت کمپرسور بیشتر باشد، طول عمر و عملکرد کلی یخچال های صنعتی نیز بهتر خواهد بود.

 

  • مدل و ابعاد یخچال: باید به هنگام خرید یخچال های صنعتی به میزان فضای مورد نظر توجه کنید.

 

  • مصرف انرژی: بهتر است که یخچال های صنعتی را خریداری کنید که دارای مصرف انرژی و برچسب انرژی سبز باشد تا از افزایش هزینه های مختلف جلوگیری نمایید.

 

  • ظرفیت مناسب: گنجایش و ظرفیت یخچال مورد نظر شما باید حتما با میزان محصولاتی که قصد دارید در این یخچال ها نگه دارید، مطابقت داشته باشد.

خرید یخچال ویترینی

به هنگام خرید یخچال ویترینی، برای بسیاری از افراد این سوال پیش می آید که قیمت این گونه یخچال ها چگونه تعیین می شود؟ برای این امر در این مقاله  یخچال‌های صنعتی، لازم است ذکر کنیم که عوامل مختلف و متعددی بر قیمت این نوع یخچال تاثیر گذار است.

از مهم ترین عوامل موثر بر قیمت و خرید یخچال ویترینی، متراژ آن است که بر این اساس هر متر دارای قیمت معینی است و ممکن است زیاد و یا کم تر شود. جنس موتور و بدنه نیز از دیگر مواردی است که بر قیمت یخچال ویترینی تاثیر می گذارد.

علاوه بر این موارد نام برده شده، نحوه طراحی و ساخت یخچال صنعتی نیز باید در نظر گرفته شود. به عنوان مثال مکانیزم سیستم های برودتی به کار برده شده در برخی یخچال های صنعتی با مکانیزم های موجود در یخچال های ویترینی دارای تفاوت هایی است. بنابراین به نحوه طراحی و ساخت یخچال ها نیز باید دقت کنید.

 

خرید یخچال ویترینی

خرید یخچال ویترینی

خرید یخچال پرده هوا

با توجه به پیشرفت های اخیر در زمینه تکنولوژی و فروش آنلاین، امروزه شما می توانید با خیال راحت از مراکز معتبر و آنلاین نیز برای خرید یخچال پرده هوا اقدام کنید. در ادامه یخچال‌های صنعتی قصد داریم به چند مورد از مزایای خرید یخچال پرده هوا بپردازیم. از جمله مزایای این نوع یخچال ها می توان موارد زیر را نام برد:

  • برخی از انواع مدل ها دارای کاور محافظت کننده شب هستند که برای جلوگیری از اتلاف انرژی و یا هدر رفتن سرما بسیار کاربردی به شمار می آیند.

 

  • مصرف انرژی کم و بازدهی بالا

 

  • دارا بودن ترموستات صفحه دیجیتالی با قابلیت برنامه ریزی و البته نمایش دمای درون محیط یخچال

 

  • داشتن چرخ های رونده و سیستم قفل شونده

 

  • دارای دو کمپرسور برای جلوگیری از فشار بیش از حد به کمپرسورها

 

  • نقل و انتقال راحت

یخچال فروشگاهی

یخچال فروشگاهی که با نام یخچال صنعتی و یا تجاری نیز شناخته شده است، از جمله تجهیزاتی است که برای راه اندازی یک سوپر مارکت هر چند کوچک نیز حتما به آن نیاز خواهید داشت. در واقع در برخی فروشگاه ها موادی به فروش می رسند که نیاز است تا آن ها را در دماهای سرد یخچال ها نگه داشت و از این رو خرید یخچال فروشگاهی ضروری می شود.

برای اینکه بتوانید بهترین یخچال فروشگاهی را خریداری کنید در این مقاله یخچال‌های صنعتی به شما پیشنهاد می کنیم تا به این دو سوال پاسخ دهید. برای مثال به کدام یک از ویژگی ها در یخچال های فروشگاهی نیاز دارید؟ آیا یخچال فروشگاهی مورد نظر را برای نگهداری مواد نوشیدنی و یا نگهداری مواد پروتئینی گوشت و مرغ نیاز دارید؟

پاسخ دادن به این سوالات موجب می شود که شما تعیین کنید دقیقا به دنبال چه نوع یخچال صنعتی هستید. در واقع می توان گفت که نوع یخچال فروشگاهی تا حد بسیار زیادی به نوع فعالیت و کسب و کار شما وابسته است.

یخچال جزیره

در قسمت های قبلی مقاله  یخچال‌های صنعتی، به معرفی یخچال جزیره پرداختیم. در این قسمت قصد داریم شما را با کمپرسور و همچنین عایق بندی و بدنه یخچال جزیره آشنا کنیم. دقت کنید که در این نوع یخچال ها سرمایش به دو صورت انجام می شود.

در نوع اول، کمپرسور در قسمت های زیرین یخچال نصب شده و به طور مستقیم سرد سازی می کند. در نوع دوم کمپرسور از یخچال به صورت جداگانه نصب می شود و به همین دلیل نیز وزن آن کمتر از دیگر یخچال های جزیره است.

اما در مورد عایق بندی یخچال جزیره همان طور که پیش تر به آن اشاره کردیم از عایق فوم پلی یورتان استفاده شده است که لازم است بدانید این عمل را با کمک گرفتن از تزریق اتوماتیک انجام می دهند که از این طریق از هدر رفتن دمای درونی یخچال جلوگیری می کنند و البته باعث صرفه جویی در مصرف انرژی نیز می شوند.

همچنین لازم است بدانید که جنس بدنه یخچال جزیره در برخی مدل ها استیل استنلس و شیشه های دوجداره است. جالب است بدانید که این نوع یخچال ها را به دلیل اینکه به صورت بدون درب می سازند، یخچال جزیره و یا یخچال روباز نامیده اند.

در نهایت سپاس گزاریم از اینکه تا انتها همراه با ما بودید. امیدوارم با تمامی نکات گفته شده در زمینه یخچال‌های صنعتی، بتوانید بهترین و مناسب ترین یخچال صنعتی مورد نظر را خریداری کنید.

 

نظرات شما عزیزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو مطالب
جدیدترین مطالب
عضویت در خبرنامه
سبد خرید
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 مورد سبد خرید
حساب من